Всички категории
EN

   

Hunan Nuoz Biological Technology Co., Ltd. е високотехнологично предприятие, фокусирано върху изследванията, производството и продажбите на здрави растителни екстракти. Той е водещият в света доставчик на екстракт от женшен, екстракт от шизандра и екстракт от розмарин.

Фабриката се намира в красивата река Yiyang Zijiang - зона за икономическо развитие на Чанчун, с обща строителна площ от повече от 10,000 500 квадратни метра. В момента има множество линии за производство на растителни екстракти с годишен производствен капацитет над XNUMX тона.

Качеството е жизнената сила на едно предприятие. с основната бизнес политика на „Технологията създава стойност, професионалното качество на кастинга“, Nuoz е установил стриктна система за осигуряване на качеството и проследяване на качествените услуги. Преминал е FDA, FSSC22000, ISO22000 (HACCP), KOSHER, HALAL, SC, ORGANIC и други международни авторитетни сертификати. сред тях Nuoz Biotech е първата компания в Китай, получила органичен сертификат за розмарин.

С цел по-добър контрол на качеството и реализиране на проследимостта на продуктите. Nuoz Biotech посети редица плантации на TCM и проучи навиците на растеж на различни китайски лекарства. Nuoz създава органична база от розмарин в Хунан и органична база от шизандра в Джилин. са създадени повече от 1,000 хектара бази за засаждане на розмарин и повече от 4,000 хектара бази за засаждане на шизандра.

Nuoz Biotech се фокусира върху цялостното решение за пестициди, пластификатори, тежки метали и PAH и други вредни остатъци в растителни екстракти, осигурявайки безопасни, здравословни и естествени продукти за цялото човечество.

Горещи категории